analoge avonturen

Al minstens twee jaar bezit ik mijn analoge Praktika LTL3. Het ding fascineerde me, maar ik maakte er tot voor kort geen gebruik van omdat ik niet wist hoe ie werkte. Ook had ik wat dingen met de instellingen fout gedaan waardoor ik mijn rolletje, dat er al enige poos inzat, niet durfde te laten ontwikkelen. Maar, toen ik weer een keer met mijn fotografievriendinnetje Judith in de stad was, zijn we toch maar de fotozaak ingelopen om mijn eerste rolletje te laten ontwikkelen. Van dit rolletje waren er tot mijn verbazing zowaar een paar gelukt en na die eerste volgde een tweede (waarvan ook niet alle lukten, maar hey, het glas is halfvol)

Interessant licht-en-schaduw spel in mijn badkamer

 

Schaduwen op de woonkamermuur

Mensen (en ikzelf)

 

(This picture was made by my lovely friend Max, who did a better job at making well-defined pictures than me ;))

Zusje en haar soundsysteem, we zijn het er nog niet over eens of dit de profielfoto op haar Soundcloud wordt, of haar singlecover

 

Taferelen en schouwspelen

2 thoughts on “analoge avonturen

  1. Oh wauw wauw wauw, die laatste van jou met die lichtjesstipjeslijn over je heen is echt zo ongelooflijk mooi!

    1. Wat lief!! Bedankt (ik ben trouwens ook heel erg fan van wat jij maakt)

Comments are closed.