Lijstje met fijne dingen

Ik ben een echt lijstjesmeisje. Ik hou van schrijven, dingen op een rij zetten, nadenken en reflecteren. Dit is een lijstje met waar ik me zoal bezig mee hield de laatste tijd.

 • Laatst kreeg ik te horen dat ik over een paar maanden mag afrijden! (na anderhalf jaar was het ook wel tijd ha)
 • Ik lees lekker veel de laatste tijd, en wil als maart ten einde komt weer een zelfde soort artikeltje maken als mijn vorige boeken artikeltje, dus met de illustraties :), daar ben ik nu mee bezig en vind ik echt enorm leuk om te doen.
 • Ik heb eergisteren mijn volgeschoten fotorolletje afgeleverd bij de fotozaak, en maandag heb ik een nieuwe lading analoge fotootjes! Op mijn vorige lading zaten hier en daar wat lichtlekken (wat resulteert in gekleurde strepen op je foto) wat kan komen doordat de camera wat licht doorlaat, maar daarvoor ga ik binnenkort even langs de fotozaak om ernaar te laten kijken (met een rubbertje schijnt het eenvoudig op te lossen zijn). Ik kocht ook gelijk nieuwe film, eerst had ik goedkopere film van de kruidvat, maar nu heb een wat meer kwaliteits-film. Spannend.
 • Ik kocht een poosje terug een kleine tekentablet en ik ben er zo blij mee, ik gebruik hem wekelijks om digitaal tekeningetjes in te kleuren (zoals deze hierboven) en leer ook steeds iets meer over digitaal tekenen en heb laatst een animatie gemaakt, maar dat is wel echt enorm veel werk. Haha
 • Het coverplaatje heb ik gemaakt met de gedachte ‘kunst? dat kan ik ook!‘ en heb de gezichtjes met mijn ogen dicht getekend, wat een leuk abstract resultaat gaf en omdat je niet ziet wat je doet, ben je meer met het proces bezig en is het een verrassing wat je tekent. Ik heb het een klasgenoot ook laten proberen, met minder tekenervaring, en dat zag er ook leuk uit. Aanrader dus!
 • Voor de rest realiseerde ik me dat de examens in twee maanden al zijn, aan de ene kant is dat niet lang meer tot de vakantie, aan de andere kant moet er ook nog veel gebeuren. Dubbel, dubbel.

Wat houdt jou zoal bezig de laatste tijd?

Liefs

 

6 thoughts on “Lijstje met fijne dingen

 1. Wat fijn om een lekker positief lijstje te lezen 🙂 ik ben zo’n groot fan van je kleine illustraties, ze passen ook heel goed bij mijn blogje waardoor ik heel veel zin krijg om illustraties toe te voegen en mijn kleurenthema om te gooien ghehe

  1. Hahaha ja ik zag al dat je kleurenschema helemaal anders is! Vind het er heel leuk uitzien (en misschien kan ik binnenkort wel een paar inkleuren in jouw kleurenschema hihi)

 2. Leuk lijstje! Ik vind het ook zo leuk om fotorolletjes in te leveren en te laten ontwikkelen. Heb er nog eentje van een jaar oud, maar ik weet niet of die nog ontwikkeld kan worden… Misschien binnenkort toch maar vragen! Die tekeningetjes vind ik echt leuk.

  1. Ja ik vind fotorolletjes laten ontwikkelen altijd zo spannend! Ik denk dat een rolletje van een jaar oud nog wel werkt hoor, was bij mijn eerste rolletje ook het geval, en daarvan waren er ook een paar gelukt.

Comments are closed.