nog een paar analoge foto’s

De teller van het aantal ontwikkelde rolletjes staat alweer op drie. Dit keer heb ik het gebruik van de zelf-ontspanner, die op mijn camera zit, verder uitgediept. Het fotorolletje laten ontwikkelen vond ik best spannend, omdat ik niet meer goed wist wat ik nou gefotografeerd had, en of er geen rare foto’s tussen zouden zitten. Vorige week maandag leverde ik ze af bij de fotografiezaak, en vandaag kon ik ze ophalen, tijdens het afdrukken zei de mevrouw nog tegen me ‘leuke zelfportretten heb je gemaakt’, wat me toch een beetje geruststelde. Ik weet trouwens ondertussen waar de vlekken op de foto’s vandaan komen, en op het volgende rolletje zijn die hopelijk verholpen. Ik heb bij deze lading de wat minder gelukte foto’s ertussen laten zitten, dat leek me ook wel leuk om te laten zien.

Technische informatie: mijn camera is een Praktica LTL3 en de film is een goedkopere film: Agfaphoto vistaplus, iso 400 (te koop bij de kruitvat)

Ik stond op mijn bureau om deze foto te maken (spot de sokken)
Ik probeerde roze dingen bij elkaar te zoeken, maar ik vind deze compositie niet enorm geslaagd
Ik weet niet wat ik heb gedaan waardoor deze foto wel enorm scherp is

Als je je afvraagt wat dit is, dit ben ik voor de warmtelamp in de douchecabine, haha

Dit is mijn lievelingsfoto van het rolletje!

such 80s much wow
Voor deze fotoserie heb ik een soort statief geknutseld bestaande uit twee kastjes, een krukje, boeken, elastieken om de boel bij elkaar te houden, en een zeepbakje met een washandje erin om mn camera niet om te laten vallen (een erg spannende ervaring)

Deel 1 gemist? Die kan je hier vinden!

Laat me weten wat je vindt ^^

Liefs

12 thoughts on “nog een paar analoge foto’s

  1. Ik vind die licht effecten echt heel erg gaaf! En wat gek dat die ene foto zo scherp is inderdaad ( ten opzichte van de rest dan althans haha ). Lijkt me heerlijk om er spelenderwijs achter te komen hoe je foto’s op de ouderwetse manier kan beïnvloeden.

    1. Ja ik merk dat ik het steeds iets meer onder de knie krijg, ik vind het zo leuk om erover te leren.

  2. Jeetje Inge, deze foto’s zijn echt super goed gelukt, die wazigheid en niet geslaagde composities vind ik net eens iets origineel. Die kleureffecten zijn gewoonweg prachtig!

Comments are closed.