een tweede site

Even een kort berichtje, want ik ben achter de schermen bezig geweest met een tweede site:

www.ingespoelstra.nl

Nu ik meer met illustreren bezig ben, wou ik daar een tweede site voor hebben, een soort portfolio. Het voelt ook wel serieus, zo’n site met je eigen voor en achternaam ;). Het duurde eventjes voordat de site eruitzag zoals ik het hebben wou, maar nu ben ik er best wel tevreden mee. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

4 thoughts on “een tweede site

  1. ziet er kei mooi uit allemaal! maar bij elke categorie staan gewoon dezelfde 7 werken? ik denk dat dat niet klopt of wel?

    1. Hee Marthe, goed dat je het zegt! Op mijn laptop werken die categorieën niet goed, dus ik kon dat niet zo goed zien. Ik ga de categorieën even scrappen!

  2. Zooo nice dat je een site hebt voor je illustraties! Ik vind je illustraties erg mooi en uniek, leuk om te zien dat je er veel mee bezig bent met een eigen site

  3. Ahhh zo professioneel Inge!! Ik ben echt fan van je illustraties, juist omdat je nooit kunst hebt gestudeerd 🙂 Er zit een soort naïviteit in die echt heel mooi is 🙂 Ik ken de struggle van alles perfect willen krijgen haha, ben ondertussen wel 4 portfolio’s gepasseerd oeps

Comments are closed.