schetsboek tour

Ik heb het filmpjesvirus te pakken! ik verscheen laatst al in de studio-vlog van myrthe en ik vond het mezelf terug zien toch minder eng ik had gedacht. Ik wilde zelf al een poosje sketchbook tours opnemen. Ik vind dat soort videos zelf heel leuk en inspirerend om te kijken en sinds ik zelf ook graag schetsboekjes vul leek me dit een leuke video om mee te beginnen. Het is niet zo scherp als ik zou willen omdat ik met mijn telefoon heb gefilmd en het een beetje grauw weer is vandaag, maar ik dacht als ik nu niet begin, begin ik nooit. Ook als je niet zelf tekent is de video denk ik leuk om te zien, ik heb hem zo rustgevend mogelijk proberen te maken. Liefs!

 

 

2 thoughts on “schetsboek tour

  1. echt zo leuk om je schetsboek te zien zo in zijn geheel!! heel mooie dingen staan ertussen, en ik vind die ‘randomheid’ van al die tekeningetjes zo bij elkaar altijd zo leuk in schetsboeken 🙂 kei tof!

    1. zo lief marthe! vind het leuk dat je na al die jaren nog steeds reageert op mijn blog 🙂

Comments are closed.