dat was het

Dag lieve lezers!

(als die er nog zijn)

Ik heb besloten om mijn blog op te zeggen. Een beetje een pijnlijk besluit, omdat het moeilijk is om achter dingen een punt te zetten, ookal heb je je er lang niet meer mee bezig gehouden. Ik moet denken aan hoe leuk ik de bloggergemeenschap altijd vond op de middelbare school, mijn plekje op het web. Maar: je kunt wel alles willen bewaren, zeker als iets geld kost is het het niet meer waard. Ik wil degenen bedanken die hebben meegelezen, een comment achtergelaten, of met wie ik gesproken heb. Het was mooi!

Mocht je me nou missen, dan ben ik te vinden op instagram (@dingenvaninge) en sindskort ook op YouTube. Ik miste projectjes online zetten, en Instagram is en blijft vluchtig. Ik kan daar beeld en een beetje tekst combineren, dus ik misschien tot daar!

(En als het echt begint te kriebelen heb ik mijn portfoliosite nog, waar ik zou kunnen bloggen, maar we zullen het zien)

 

2 thoughts on “dat was het

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *